24-годишната щерка на  олимпийския шампион Краси Дунев й се наложи

...
24-годишната щерка на  олимпийския шампион Краси Дунев й се наложи
Коментари Харесай

Никол от „Игрите” отговори на неудобни въпроси

24-годишната дъщеря на  олимпийския първенец Краси Дунев й се наложи да дава отговор на по този начин наречените „ неуместни въпроси ”. Момичето, което отпадна след сливането на племената в жестока борба с Виолета й се наложи да бъде до край откровена с феновете на силовото риалити.

Никол разгласи пред феновете, че ще отговори на 5 въпроса. А първият бе „ Кой е най-големия клеветник в племето на „ Изгубените ”. Младото  момиче сподели, че съгласно нея това са двама участника – Васил и Елена. Като уточни, че Васил все бил ядосан, като решавали кого да пратят на борба. А Елена още през цялото време се изявявала като кралица на драмата.

На Никол й се наложи да признае кой съгласно нея е най-секси  участник. И тя без доста да се замисля показа, че това е бил Румян Радев – годеникът на Мудева. А от дамите бе безапелационна, че това е щерката на Виолета – русокоската Денислава.

Разпитът продължи с още един въпрос, който можр да се назова най-неудобният. Пухкавата мацка бе запитана имала ли е мокри сънища на Чистилището с някой от участниците. На което тя отговори: „ За страдание не съм имала такива  сънища.Едва ли на някой му идва на акъла за това когато  е на този остров и на този пъкъл! ”

Накрая Никол бе запитана дали е ходила без долни дрехи на борба? А тя призна, че е била без сутиен, само че без долно долни дрехи – в никакъв случай. Разпитът приключи с запитване дали е имала неприличен миг в любовния й живот. На което тя отвърна, че татко й в никакъв случай не я хващал с момче, само че в действителност тя се е прикривала и дори карала майка си да я крие.

Автор: vbox7.com

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР